Home >

Kindercentrum Bzzzonder

Op Basisschool De Klokbeker wordt BSO verzorgd door Kindercentrum Bzzzonder. Samen een balletje trappen op het schoolplein, een spelletje mens-erger-je-niet spelen of binnen leren breien. Geen zin om actief te zijn? Je mag ook lekker chillen. Het kan allemaal bij Bzzzonder Ermelo Zuid.

 

Na een drukke schooldag schuiven de kinderen heerlijk aan bij de grote tafel. Onder het genot van wat te drinken en fruit kan iedereen even bijkomen van school. Daarna is er voor de kinderen volop de gelegenheid om zich te kunnen ontspannen, talenten te ontdekken en te ontwikkelen en om het beste uit zichzelf te halen. Veiligheid, duidelijkheid, betrokkenheid en plezier zijn daarbij de voorwaarden.

 

Bij Bzzzonder is iedereen welkom, ook als je een extra zorgbehoefte hebt. Bij Bzzzonder kijken we naar mogelijkheden, niet naar beperkingen.

 

Sfeer proeven, een rondleiding krijgen, of vragen? Neem gerust contact op met Bzzzonder!

Kijk hier voor openingstijden en tarieven

Kindercentrum Bzzzonder verzorgt ook de TSO op Basisschool De Klokbeker. Meer weten? Klik hier!

 

Tot gauw bij Bzzzonder!

 

TSO

De tussenschoolse opvang op basisschool De Klokbeker wordt verzorgd door Kindercentrum Bzzzonder! Tijdens de schoolweken kunnen kinderen hun broodje gezellig samen met ons komen!

 

De TSO komt tot stand door met vaste krachten te werken. Eén persoon die met veel enthousiasme de TSO coördineert en veelvuldig aanwezig is. Korte lijntjes en snel kunnen schakelen zorgen voor duidelijke communicatie naar kinderen en ouders.

Naast dat we samen lunchen, wordt er een activiteit aangeboden op het gebied van bewegen of creatief zijn. Kinderen kunnen zelf kiezen of ze hieraan mee willen doen.

 

De tarieven voor schooljaar 2016-2017 zijn als volgt:

Vaste dag: €2,75

Flexibele dag: €3,25

 

Meer weten? Klik hier